#sandisktips

Tips en trucs

Professionele tips en technieken van experts

Goede tips van fantastische fotografenBewaar je Reisherinneringen

Het lijkt onmogelijk dat je ooit een van de gedenkwaardige details van een fantastische reis zou vergeten. Helaas heeft wat op dat moment onvergetelijk lijkt de neiging om in de loop der tijd te vervagen. Schrijver/fotograaf en bijdragend redacteur van Matador Kate Siobhan deelt haar tips & tricks om je reisherinneringen vast te leggen.

Lees meer

Zorg dat je Camera Niet de Bibbers Krijgt

Een statief is voor de meeste foto's niet essentieel. De enige reden om een statief te gebruiken bij daglicht is als je een lange sluitertijd wilt gebruiken om een specifiek effect te bereiken, zoals het gebruik van een ND-filter om een waterval wilt vervagen. Maar als je 's nachts fotografeert is het ontzettend handig om je camera te kunnen ondersteunen zonder hem aan te hoeven raken.

Lees meer

Leer De Beste Foto's van Mensen te Nemen

Mensen in het openbaar fotograferen vereist een mix van technische vaardigheid en het talent om complete vreemden te verleiden om voor je te poseren. Als je het technische aspect volledig beheerst helpt je dat om mogelijkheden het beste te benutten. Als je deze beslissingen met zelfvertrouwen neemt, on the fly, zijn je kansen om die onvergetelijke gezichten vast te leggen een stuk groter.

Lees meer

Sport fotograferen? Ga op de goede plek staan

Hoe goed je camera ook is, hij kan niet fotograferen wat hij niet kan zien. Als er een grote massa mensen tussen jou en de actie staat zullen je foto's teleurstellend zijn. Vergeet het fotograferen van grote sportevenementen met mensenmassa's maar - je kunt er niet dicht genoeg bij komen. Ga er voor zitten en geniet van de wedstrijd. Volg in iedere andere sportsituatie deze tips van een expert in actiefotografie op.

Lees meer

Wilde Dieren van een Afstand Fotograferen Tips & Tricks

Wilde dieren zijn, nou ja, wild, dus. Ze kunnen terughoudend en gevaarlijk zijn, dus het is verstandig om afstand te houden. Dat betekent dat je een lange lens nodig hebt voor een goede foto. Krijg deze trucs onder de knie om de beste kattenfoto's aller tijden te maken.

Lees meer

Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.