Biografie

Phil Coates is een vakkundige filmmaker en fotograaf die gespecialiseerd is in producties op afgelegen plekken, en hij heeft een bewezen staat van dienst in het uitvoeren van opdrachten in de meest uitdagende omgevingen ter wereld: in temperaturen van -52°C tot +48°C en tot wel 8.000 meter hoog.

Hij heeft TV-documentaires gemaakt voor de BBC, ITV, Channel 4, Channel 5, ABC Australia, Avro Netherlands, Discovery International en National Geographic Television. Dit zijn onder andere; ‘Ice Lab: North Pole’ - the story of the Catlin Arctic Survey, ‘North Pole Ice Airport’, ‘Everest Beyond The Limit’, ‘Blizzard Race To The Pole’, ‘Ice Break Heart’, ‘Going North’ en ‘Five Miles High’.

Hij begon zijn carrière bij BBC Science & Features en de BBC Natural History Unit; daarna specialiseerde hij zich in het maken van waarnemende documentaires met als doel het vastleggen van de echte en rauwe emotie van expedities en opdrachten op afgelegen plekken, en het werk van wetenschappers, biologen en avontuurlijke atleten.


Foto's uitgelicht

Laatste verhalen

Free Climbing in Zuid-Afrika

Free Climbing in Zuid-Afrika

De Ware Sfeer Vastleggen van Free Climbing in de Schilderachtige Llandudno Bay

Lees meer

Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.