Biografie

Tijdens zijn fotografische carrière die al meer dan 30 jaar omspant heeft AIPP Grand Master of Photography Peter Eastway een scala aan prijzen gewonnen voor zijn indrukwekkende oeuvre. Dit zijn onder andere AIPP Australian Professional Photographer of the Year in 1996 en 1998, Australian Landscape Photographer of the Year in 1995, 1996 en 1998, en Australian Illustrative Photographer of the Year in 2004. Meer recent is hij onderscheiden met de Grand Award for the Commercial Category bij de 2005 en 2008 WPPI Exhibition in Las Vegas, en de 1e, 2e en 3e prijs in de landschappen-categorie in 2009.
 
Hoewel hij op vrijwel alle gebieden van de professionele fotografie gewerkt heeft is Peter gespecialiseerd in landschapsfotografie. Zijn landschapsfoto's staan zo hoog aangeschreven dat Lonely Planet hem heeft uitgekozen om hun internationale fotografiegids over landschapsfotografie te schrijven.
 
Gedurende de laatste tien jaar zijn Peter's bekroonde beelden over de hele wereld tentoongesteld. Er zijn exposities van zijn limited edition prints in geselecteerde galerieën in heel Australië, en zijn in het bezit van privé-verzamelaars in Engeland, Canada, Nieuw-Zeeland, Japan en de USA.
 
SanDisk Extreme geheugenkaarten zijn de enige kaarten waar Peter op vertrouwt om zijn fantasierijke landschappen vast te leggen.


Foto's uitgelicht

Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.