Biografie

Sinds hij in 1998 serieus met fotografie begon heeft David Newton de drang weerstaan om in een specifieke categorie te worden ingedeeld. Hij is eerst en vooral een fotograaf, en zal zijn lens daarom richten op alle onderwerpen, hoe groot of hoe klein ook.

Een graad in mariene biologie wijst op een sterke liefde voor de natuur en dus vormen dieren in het wild, reizen en landschapsfotografie het grootste gedeelte van zijn werk, maar niets is uitgesloten aangezien hij zich ook regelmatig bezighoudt met zaken variërend van sport tot portretten en zelfs commercieel werk.

Met een sterke technische achtergrond is David een bekend technisch schrijver en trainer. Grote fotografie-bedrijven vragen hem vaak om te helpen bij het uitleggen of demonstreren van apparatuur, zowel in online video's als op evenementen, seminars en trainingen.

Omdat hij nooit weet wat zijn volgende onderwerp zal zijn moet David volkomen op zijn uitrusting kunnen rekenen. Dat betekent aandacht voor de allerkleinste details zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Als het op memory cards aankomt vertrouwt David zijn foto's alleen toe aan SanDisk Extreme®.


Foto's uitgelicht

Laatste verhalen

Meerijden met de Wilde Rit

Meerijden met de Wilde Rit

Cheeta's Sluiten Zich Aan bij de Safari Karavaan

Lees meer

Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.