Biografie

C.S.Lingis een befaamde natuurfotograaf uit Singapore. Haar fascinerende foto's van verdwijnende landschappen en bedreigde diersoorten, in combinatie met de toewijding waarmee ze de jongere generatie leert deze dingen te fotograferen heeft ervoor gezorgd dat de titel van \"Groen Rolmodel\" heeft gewonnen bij de Green Carpet Awards 2011, georganiseerd door National Geographic Explorer Magazine. Ook is ze verkozen tot een van de \"Great Women of Our Time 2011\" door Singapore Women's Weekly (in de categorie kunst & media). Haar werk is onder andere gepubliceerd in National Geographic Explorer, Asian Geographic, Outdoor Photographer, en (op de website van) BBC Wildlife.

C.S. Ling werd in 2010 uitgenodigd om lid te worden van het SanDisk Extreme Team. Ze heeft een endorsement ontvangen als Nikon Singapore Professional Photographer, is Gitzo Ambassadeur (Singapore) en is lid van de International Environment Photographers Association (Japan). Haar werken worden tentoongesteld in een groot aantal solo- en groepsexposities in verschillende landen, waaronder Singapore, Japan en Dubai. Haar laatste grote fotoexpositie vertelt over het trieste lot van de 600+ orang oetan-wezen in Kalimantan, Borneo. De tentoonstelling werd geopend in Singapore op Moederdag 2011 om de bedreigde apen onder de aandacht te brengen.

C.S. Ling gebruikt SanDisk Extreme® CompactFlash® om zeker te zijn dat ze de prachtige momenten in de natuur kan vastleggen.


Foto's uitgelicht

Laatste verhalen

Hoop voor Orang Oetan-wezen

Hoop voor Orang Oetan-wezen

Liefde en Overleven op Borneo

Lees meer
Twee Druppels Water

Twee Druppels Water

Beste Vrienden en Families in het Dierenrijk

Lees meer

Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.