Biografie

Amy Tierney, fotograaf in L.A., heeft meer dan een decennium ervaring in het werken met toptalenten en de \"movers & shakers\" in de industrie. Ze creëert exclusieve imago-campagnes (zowel foto's als video's) voor merken in de entertainment, lifestyle en mode-industrie. Ze werkt ook met non-profits en NGO's om hen te helpen hun missies te etaleren.
 
Haar lens heeft het druk met beelden die gepubliceerd zijn in Elle, Vanity Fair, NY Times Magazine, LA Times, People, Entertainment Weekly, Variety, The Hollywood Reporter, LA Magazine, Rolling Stone, InStyle, W, LA Confidential, Angeleno en zijn uitgezonden op ABC, BET, CBS, KCET, Lifetime, MTV, NBC, Showtime, VH1 + HBO … allemaal fantastische cliënten en onderwerpen in haar portfolio, waaronder de Screen Actors Guild Awards, de Emmys, MTV's Movie Awards, de première van Twilight: New Moon, de première van Al Gore’s: An Inconvenient Truth, Jack Nicholson, Stephen Colbert, Sofia Vergara, Jon Hamm, Liam Neeson, de Hollywood Bowl, Walt Disney Concert Hall, NAACP Image Awards, Nicki Minaj, Mara Hoffman’s designs, BC Shoes, John Varvatos, You! By Crocs, World Pro of Surf, Pro Skateboarder Samarria Brevard, Lionel Richie, Chef Bryant Ng en Tropicana.
 
Amy is erg gedreven om iets terug te doen voor de samenleving. Ze heeft een geheel eigen programma voor fotojournalisme opgezet voor het nationaal erkende non-profit Step Up Women's Network, dat ze \"Fotojournalisme voor Meisjes/Het Ik droom van... Project\" heeft genoemd en waarvan vijf cycli zijn geweest. Het programma combineerde 400 kansarme meisjes uit Los Angeles, Chicago en New York met precies die vrouwen die ze willen worden, en leerde hen fotojournalisme om zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.
 
Ze vindt het fantastisch om met het SanDisk Extreme Team samen te werken en hun nieuwste memory cards te gebruiken voor haar werk, en om wereldwijd het publiek te inspireren en te onderwijzen. 


Foto's uitgelicht

Laatste verhalen

Fotoserie: Mijn LA

Fotoserie: Mijn LA

Inwoners van Los Angeles op hun Favoriete Plekken

Lees meer
Gelijk Op met een Trendsetter

Gelijk Op met een Trendsetter

Op Gelijke Voet met een Schoenenontwerper van Vans

Lees meer

Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.