#sport

Zon en Zout Water.

Natuurlijke belichting. Perfecte golven. Over de hele wereld bieden schitterende kusten de perfecte setting voor adembenemende fotosessies.

Zon en Zout Water.

Ik maakte deze foto in Central California met de professionele surfer Matt Rockhold. We hadden geluk dat de golven perfect waren voor wat we wilden bereiken.

Op zoek naar golven in Big Sur, Californië. Genomen met een Nikon D3X, NIKKOR 24-70mm en een SanDisk Extreme Pro CF card. Ik moest op een stuk grond met poison oak gaan staan om de opname te maken.

Deze portretopname had ik gepland in Big Sur, CA. Ik gebruikte een losse flitser om de surfer net iet meer te laten knallen.

Deze foto is gemaakt in de omgeving van Monterey Bay met een Nikon COOLPIX AW100 en een SanDisk Extreme Pro SD card. Ik wilde deze opname altijd al maken, dus toen ik een waterproof \"mik & klik\" camera kreeg ben ik het gaan proberen.

Ik werd onder de perfecte omstandigheden wakker in Rio de Janeiro, Brazilië. Ik kwam net na zonsopgang aan bij de beach break. Er was geen wind, en de golven lijnden zich op. Het is gewoon magisch als alles perfect samenvalt.
Pinterest Tumblr

Lucas Gilman

Lucas Gilman legt wereldwijd actiesporten vast vanuit een extreem perspectief.
Lees meer

Wat is jouw favoriete bezigheid op het strand?Deel Jouw Verhalen Instagram

Gebruik de hashtag #sandiskstories om kans te maken op publicatie op deze site.

Schrijf je in voor speciale aanbiedingen!

Ontvang speciale aanbiedingen en fotografietips van SanDisk.